EETCAFE ELIF

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2010 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Elif. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 20:07 Het eten was verrukkelijk, en kwam op tijd. De bezorger was heel erg aardig. Elif snacks is zeker een aanrader! FANTASTISCHE SERVICE!!
7 dec 2022 om 19:18 Eten kwam op tijd. De bezorger was erg vriendelijk. Eten was heel smakelijk. Echt een aanrader!!!!!!! Zeker 10 sterren verdienddd
5 dec 2022 om 19:55 Was heerlijk, goed gevulde Turkse pizza. Geen droge of taaie stukken vlees of Turkse pizza zelf die ik vaak wel bij andere restaurants proef. Zullen hier weer bestellen
3 dec 2022 om 15:31 2 keer op rij problemen met bestelling. Gisteren komt de bezorger 30 min later dan aangegeven. Bestelling was 2.5 uur eerder doorgegeven en dan toch te laat komen, bezorger vraagt aan de deur of hij 5 sterren kan krijgen, tot mijn verbazing.
2 dec 2022 om 17:09 Wederom weer fantastische service!
30 nov 2022 om 7:37 Dit keer vreselijk! Tosti zat 1 plakje kaas op.. kapsalon geen kaas, koud en patat rauw! Voorlopig niet meer
28 nov 2022 om 20:13 Ander soort frietsaus gehad dit keer dan normaal, erg zuur en niet lekker. Wij bestelde hier patat alleen voor de lekkere frietsaus die wij normaal gesproken kregen.
26 nov 2022 om 22:08 Prima eten!
25 nov 2022 om 21:23 Alles was zoals ik besteld heb en heerlijk warm
24 nov 2022 om 22:02 Kapsalon rauwe patat en doner niet lekker
24 nov 2022 om 19:00 Kapsalon rauwe patat en zwart verbrand doner
22 nov 2022 om 22:39 Niet te vreten de kapsalon vandaag, patat rauw van binnen, vlees verband en daardoor bitter van smaak,. Dit heb ik nog nooit eerder gehad bij deze tent, dus misschien had de kok niet zn beste dag..patat en snacks waren wel ok..alles kwam nog warm aan