EETCAFE ELIF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2364 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Elif. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 21:36 De helft vergeten en de bezorger was een simp
23 apr 2024 om 21:15 Friet was iets te lang gefrituurd, voor mij. Miste het een en ander, van de hestelling. Na telefoontje, werd dit alsnog bezorgd. En snel ook nog. Top geregeld!
23 apr 2024 om 10:54 Friet kon meteen de prullenbak in, doner was volgens mij van gisteren leek het wel een en al zonde voor het geld.
20 apr 2024 om 23:03 Om 20:50 plaatste ik een bestelling van 4 dingen (1x eten en 3x drinken) die om 21.33 bezorgd zou worden. Ik kreeg mijn bestelling pas 22:33 en al mijn drankjes misten. Van de vier dingen heb ik er dus maar 1 gekregen voor meer dan 90 minuten wacht…
12 apr 2024 om 22:12 Laatste tijd zijn de patatjes erg door gebakken en je kunt het niet eten. De helft weggegooid.
8 apr 2024 om 17:43 Top eetplek, lekker vers. Zeker een herhaling vatbaar!
1 apr 2024 om 22:59 Het restaurant is 2 minuten van mij vandaan maar duurde een uur om te bezorgen. Ik heb zo laat gegeten dat ik daardoor hoofdpijn en migraine kreeg.
31 mrt 2024 om 18:37 Top tent voor een snelle hap! Heerlijke snacks en patat. Top service, het eten is ruim op tijd bezorgd.
29 mrt 2024 om 22:26 Saus van de patat lag helemaal in de zak en onderaan de bak, belachelijk. Patat hierdoor nat en slap.